Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem fér be a házba a videokárt...

Nem fér be a házba a videokártya, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, vettem egy asus hd7770 videokártyát, de nem tudom bele rakni a gépbe. Hátul ugye ki kell pattintani, hogy legyen hely a kártyának, de a videokártya 2 olyan helyet foglal mert olyan magas a ventilátor miatt. Ha a ház hátulján a második ilyen helyet is kipattintom alatta, akkor a kettő között marad még egy fém elválasztó, de azt nem tudom már hogyan távolítsam el, mert az már a ház masszív része. És ahogy elnéztem minden ház így van megcsinálva szinte. Valaki tudja hogyan lehet ezt megoldani?
2014. jan. 31. 09:13
 1/5 kovacspeterpeet ***** válasza:
Én nem tudok más megoldást, csak hogy kifűrészeled azt a kis lemezt, vagy veszel egy olyan házat amibe beletudod rendesen tenni.
2014. jan. 31. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy vasfürészlapot. Olcsóbb mint egy ùj ház. Úgyis a gép hátulján van, amit a kutya sem figyel.
2014. jan. 31. 09:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom eltávolítani, köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 31. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvileg attól még be kéne férnie a kártyának, mivel minden ház így van megcsinálva ez szabvány ehhez igazítják a kártyákat is.
2014. jan. 31. 10:10
 5/5 kovacspeterpeet ***** válasza:
Nos igaz, ha nem fér bele egyáltalán nem biztos, hogy a hátsó lemez miatt. Ellenőrizd mégegyszer, és ne eröltesd.
2014. jan. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!