Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet letiltani az inteneg...

Hol lehet letiltani az intenegrált VGA-t?

Figyelt kérdés
Sziasztok most fogok rendelni egy asus 5450-et, mert beszart az intenegrált vidokari, nos olvastam meg mondták hogy valamit a biosban le kell tiltani, vagy valami ilyesmi. Ez az alaplapom Asrock g31m-vs2! Vagy simán felismeri és egyből a normális vga-val indulhat a gépem

2014. jan. 30. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

nem szükséges letilteni

berakod az új videókártyát, arra kötöd rá a monitort csatlakozót, majd szépen feltelepíted a videókártya driverét és rendesen fogja használni.

2014. jan. 30. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:

már mint amikor bekapcsol maga a windows vagy bebootoljam mint a windows telepítő cd-jét

szerintem am full hülyeségeket beszélek, de nagyon sötét vagyok ebben :D

2014. jan. 30. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:

ne essünk neki újra

tehát: belerakod a számitógéped az új videókártyát >> monitor csatlakozóját a gép hátuljába videókártyán lévő csatlakozóra dugod rá a monitort >> szépen elindítod a géped, megvárod míg betölti az aszalt >> berakod a lemezt amit a videókártyához kaptál majd szépen elkezded telepíteni >> ezután rendes felbontásba meg minden gyászba fogja és tudod használni.

2014. jan. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!