Megoldható-e hogy a laptopomból a DVD író/olvasót a netbookommal összekötve használjam mint egy külső DVD író/olvasót?
Szóval adott egy laptop amiben van DVD író/olvasó és (mint minden laptopból) ki lehet szedni belőle. Plusz adott egy netbook, ami nem rendelkezik ilyennel. Tehát arra gondoltam, talán megoldható lenne valamilyen kábel (vagy átalakító) segítségével hogy a laptopból kiszedem és összekötöm a netbookal (mint egy külső DVD író/olvasó), valamilyen módon. Vagy esetleg úgy megoldható-e, hogy kis sem veszem a laptopomból hanem azon keresztül használom?
A laptopom típusa: Samsung RV509
A netbookom típusa: J&W Minix M1100
Megoldható ez valahogy, vagy lehetetlen? Bármilyen megoldás érdekel!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Mert ha ez lehetséges akkor minek vegyek? Míg nem tudom hogy lehetséges-e, nem fogok fölöslegesen költekezni. Ha megbizonyosodtam róla hogy lehetetlen akkor majd talán veszek.
Továbbra is várom a válaszokat hátha valaki mégiscsak ismeri a módját. :)
Ha nincsen elektronikai tudásod, hogy akarod megoldani?
Hogyan fogsz egy alaplapi csatlakozót, egy netbookhoz hozzá csatlakoztatni, anélkül, hogy megbontanád?
Csak kérdezem.
Miért nem egyszerűsíted le az életed?
Gondoltam valamilyen kábel vagy átalakító segítségével, vagy egy pontos leírás alapján... Gondoltam egy kábel biztosan olcsóbb mint egy külső DVD író/olvasó. Nincs ellenemre a bontás sem, ha van pontos leírás én megcsinálom, szeretek barkácsolni és azért annyira nem vagyok laikus a témában...
Na most már várnék egy egyenes, pontos választ hogy hogyan lehet ezt megcsinálni, vagy ha valóban nem lehet, akkor pontosan miért nem?
Az a baj, hogy nem érted, hogy magát a netbookot nem tudod megbontani, hanem venni kell egy átalakító keretet.
Itthon nem nagyon lehet kapni, ha pedig lehet is kb. ugyanott vagy.
Ezért nem is válaszolt senki sem a kérdésre rajtam kívül.
De ha nagyon barkácsolni akarsz, csinálsz egy keretet magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!