Hallottam, hogy a telefonoknak a kijelzője kicsit karcos akkor fogkrémmel leget tiszttani ez igaz? Ha igaz akkor mi a művelete hogy kell?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 14:57
1/6 anonim válasza:
Nem elég hogy karcos, még tönkre is akarod tenni? Hülyeség ne hidd el.
2/6 anonim válasza:
ha érintőképernyös akkor semmivel nem szabad hozzányulni
3/6 anonim válasza:
Ja, nem szabad hozzáérni semmivel, a szemeddel kell lapozni, vagy az auráddal. :D
Szerintem ennek semmi valóságalapja nincsen, de kipróbálhatod, ha sok pénzed van. ;)
4/6 anonim válasza:
Nem mellesleg vaterán párszáz forintért kapsz BÁRMILYEN okostelefonra karc ellen védőfóliát. Nagyon szívesen.
5/6 halalfalo válasza:
Logika???
Ha karcos, akkor az azt jelenti, hogy van rajta egy nagyon pici mélyedés csík.
Eleve egy mélyedést nem lehet "letisztítani"
Másrészt a fogkrémnek végképp semmi köze a kijelzőhöz. :)
Támadt egy remek ötletem!
Tisztítsuk le fogkrémmel a Grand Canyont!
:D
6/6 anonim válasza:
Uh.. na az a lényeg, hogy elvileg ezek a karcok nagyon kicsik.. szóval amikor fogkrémmel vagy bármi mással dörzsölöd (nem inkább fogporra gondolsz amúgy?) szóval gyakorlatilag csiszolod a kijelzőt, hogy egyenletes legyen a felülete és ne tűnjön karcosnak így.. én nem szórakonék vele inkább lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!