Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy működik a töltése az új...

Hogy működik a töltése az új telefonoknak? (nokia lumia 620) Tehát, baj -e, ha rajtahagyom a töltőn 24/24 órába, ha otthon vagyok? És csak akkor veszem le, ha az szükséges?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem alcatel one touch 995 öm van, 24/24 ben nincs de jó sokat rajtahagyom, nincs tőle baja.
2013. nov. 9. 05:18
 2/3 Barney96 válasza:
Ha töltőn van maxon akkor ne használd mert nem tesz jót neki, én az enyémet este töltöm és estig bírja (lumia 620) szerintem te is akkor töltsed csak ha kell pl 30% alatt
2013. nov. 9. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert szerintem úgy kellene működnie, mint egy UPS-nek, vagy a laptopnak, hogy amíg be van dugva, addig a töltőről veszi az áramot és ha leválasztjuk azonnal az akkuról. Nem játszani akarok rajta, miközben be van dugva, csak ha esetleg elakarok menni valahova ne legyen az, hogy "jaj nem töltöttem fel, és mindjárt lemerülök".
2013. nov. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!