Mennyit ér a gépem?
Alaplap : Asus M5A88-M
RAM : Kingston HyperX 2x4gb 1600mhz
CPU : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 4.2 ghz (Tuningolva van)
VGA : Asus Ati Radeon HD6670 1gb DDR5
Merevlemezek : 2x80gb HDD + Samsung SDD 840 120gb
Gépház : egy egyszerű Revoltek
Táp : Noname 500W
DvD író
Hát ja, 60-70 között tippelem. Pl az oldalon ahol összenéztem a dolgokat, újonnan bőven 100 felett jön ki az ára, de ez használt, ami nem gyengén letolja. Ha azt vesszük, h vki játszani akarna ezzel a géppel, akkor mindenféleképpen kell bele egy másik tápot venni, egy noname nem a legjavasoltabb.
A merevlemezed meg.... kuka
Az SSD viszont ok! Amúgy korrekt proci, vga, alaplap, memória. Persze egyáltalán nincs a fullos kategóriába, de egy 60-70 között jó vétel
Elhiszem h 200ért vetted. Én a jelenlegi árakat néztem, h újonnan mennyibe fájna egy ilyen, ha MOST rakná össze vki.
A tápra viszont akkor se fizetnék be, ha te ezekkel játszottál. A táp az egyik legfontosabb eleme a gépnek, és sokan sajnálják rá a pénzt. Pedig egy sz.r táp tud meglepetéseket okozni... főleg anyagiak terén
A hdd-t meg szimplán kevésnek érzem. Persze akinek csak játszani kell, bőven elég! A többire pedig írtam h korrekt. Esetleg azzal meg tudod dobni az árát, ha van még több alkatrészre is garancia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!