Kékhalálozik a gépem ha videokártyáról használom. Mit tegyek?
Néha néha kékhalálozik vagy 5-ször pittyeg és nem bootol be, jó tudom beep code-ok / process failure. de mihez kezdjek ?
kórtörténet :) :
videókártya csere volt ~3 hónapja radeonról-ról geforce gtx 650 ti-re. közte persze előtte letöröltem az előző vga driverét. (én marha nem használtam driver sweepert vagy display driver uninstallert vagy nem raktam újra a w7-t)
aztán egy darabig jó volt (2 hó) de kijátszottam a battlefield 4-t (én marha) és lassacskán elkezdődtek a fentebb említett gondok. ki szoktam a gépet takarítani, most is kiporszívóztam de most a cpu hűtője alatt is szétnéztem, port találtam, kitakarítás, azt hittem megoldja gondom de nem.
ha integrált videókártyáról használom nincs gond. :(
cpu -t gpu-t nem oc-ztam soha. bios-t vbiost nem babráltam .
kipróbáltam sokmindent w7 sp1 reinstall többször különböző forrásokból. cmos reset, csatik ellenőrzése, cpu vga kivét visszahelyezés, régebbi driverek, újabb driverek, memórai diagnosztikai eszköz(rendben), hdd csekkolás hdd sentinel-el (rendben), de semmi nem oldja meg a problémámat. :( bár játtszani tudok és működnek a programok csak random kékhalál v. 5pittyegés 1-2 naponta.
bluescreenview-be: dxgkrnl.sys, dxgmms1.sys, nvlddmkm.sys van jelölve pirossal a bmp fájlban. ha kell a dmp fájlt is feltölthetem valahova.
amúgy azt se tudom hogy melyikre kell állítani az nvidia vezérlőpultban a custom resolutions -nál, cvt gtf vagy melyik? ha mond ez vkinek valamit. mert alapból 1440x900 nincs benne.
alaplap:H61M-VS, (ami bios)
processzor: intel g840
monitor: asus vw193dr (max felbontás 1440x900)
Reinstallnál ne engedd,hogy a windows update-eket telepítse,különben vírusos lesz.
Ha nem jön be,szerviz vagy csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!