Miért nem tudom a szöveget folyamatosan beírni?
A problémám az, hogy amikor elkezdek valamit beírni, véletlenszerűen abbahagyja, mindig rá kell kattintanom az egérrel,hogy folytatni tudjam. A kis HU felirat a tálcáról is állandóan eltűnik, amikor ez a probléma jelentkezik. Megpróbáltam másik billentyűzettel, azzal is ugyanez volt.
Mi lehet a baj? Köszönöm.
1. próbáld meg, hogy írod tovább a szöveget akkor is, ha a probléma jelentkezik. érdekelne, hogy ha utána helyreáll, kiírja-e, amit közben gépeltél
2. pontosan milyen programot is használsz, amikor ez előjön? (csak mert az én gépemnek is van valami hasonló problémája, de csak böngészés közben jön elő. ilyenkor az egér mozgását se érzékeli, de utólag átteszi a kurzort oda ahova mozgattam, és beír mindent, amit gépeltem)
az ilyesmi általában az alaplap hibájára utal, de ez még egyáltalán nem biztos, hogy az. amennyiben nem találsz semmi megoldást (persze azért még várj, hátha valaki tud segíteni), újra kell telepíteni a windowst, és meg kell nézni, hogy továbbra is fennáll a probléma, vagy megszűnt. ha a frissen telepített windowsnál is egyből elkezdi ezt csinálni, akkor már biztos hogy alaplap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!