Jó a hűtője az új videó kártyáknak?
Figyelt kérdés
Pontosan a Gigabyte R9 290-eseire gondolok. Mennyire hatékonyan hűtenek érdemes megvenni? Vagy inkább a Sapphire? Vagy milyen márka?2014. jan. 20. 21:28
2/11 A kérdező kommentje:
Biztos? Amúgy nem a ref. hűtőre gondoltam!
2014. jan. 20. 21:30
3/11 anonim válasza:
Jók bizony, ez a Windforce nagyon jó hűtés, viszont a 3 venti miatt hangos kicsit. Elvileg a Tri-X hűtés lesz a legjobb a Sapphiretól, szerintem megéri rá várni pár napot.
De persze mindegyik jó vétel, hiszen nem azzal a pocsék referencia hűtéssel vannak szerelve.
4/11 A kérdező kommentje:
Mennyire hangos? Zavaró? Nekem jelenleg egy elég régi gépem van! Semmi extra! Nem játékra lett kitalálva! Ehhez képest milyen a hangja vajon? De ha megéri várni... Mikor jöhetnek ipon.hu-n a Sapphire-ok?
2014. jan. 20. 21:34
5/11 anonim válasza:
Szerintem pár nap. Engem nem zavarna, ha már egy olyan kártya lenne a gépemben:D:D
6/11 A kérdező kommentje:
Mármint a Sapphire?
2014. jan. 20. 21:40
7/11 anonim válasza:
A 3 ventilátoros hűtésre értem, hogy hiába hangos kicsit, egyáltalán nem érdekelne csak bár lenne egy olyanom már végre:D
A Tri-X pedig szerintem pár nap, ha már megérkezett a Giga és az Asus egyedi hűtős változata is, akkor lassan a Sapphire is befut a hazai piacra.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor várok...
2014. jan. 20. 21:45
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, és a Sapphire mennyibe kerülhet majd ipon.hu-n? Olcsóbb vagy drágább lesz a Gigánál?
2014. jan. 20. 21:47
10/11 anonim válasza:
Szerintem drágább, Giga olyan 130-135k, Sapphire szerintem 140-150k körül lesz kapható, de kitudja hogy árazzák be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!