Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van itthon egy netezős gép,...

Van itthon egy netezős gép, hogyan dobhatnám egy kicsit fel?

Figyelt kérdés

Üdv! Lenne itthon egy netezős gép. Elég gyenguszka, Athlon 64 3200+, 2 giga ram, egy integrált VIA/S3G Deltachrome IGP (:SS ://) van benne, meg egy 400 Wattos MS tápegység. Nincs nagyon nagy dolgokra használva, nyomtatás, netezés, facebook. Az szeretném kérdezni, hogy esetleg egy jobb procival, videókártyával lehetne-e javítani rajta, hogy legalább a youtube videók akadásmentesen fussanak hd-ban :) xd előre is köszönöm a válaszokat!

egyébként az alaplap pontos típusa: Asus A8V VM SE

2014. jan. 20. 20:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konfigot, de szerintem ilyen erős gép felesleges, mert játékra úgyse lenne használva. Egy kétmagos proci meg 2-3 ggiga ram sztem bőven elég, bár javíts ki ha tvedek :)
2014. jan. 20. 21:43
 12/14 A kérdező kommentje:
De bamba vagyok, csak most vettem észre hogy milyen procirol is vanszo xd
2014. jan. 20. 21:45
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Nem proci, hanem APU a 2 magos 3,7 ghz -es CPU -n kívül van még benne egy HD 8370D videokártya is integrálva, ami röhögve megbirkózik a youtube -al full HD -ben, sőt akármilyen HD tartalommal. A legolcsóbb APU az A4 4000 (9600 Ft), de olyan kicsi az árkülönbség hogy nem érdemes azt választani +2000 Ft -ért mégis csak a legújabb generációs APU -t kapod (ha a méregdrága Kaveri nem számoljuk, de a linkelt alaplap már ezt is kezelni tudja). Mondjuk a célnak az is megfelel.

Ha hosszú távon is használható gépet akarsz, ennél alább ne add szerintem. Nem érdemes 30 ezer forintért használt több éves Core 2 Duo -s konfigokat nézegetni, ha nem sokkal drágábban a tiédet is korrektül felújíthatod.

2014. jan. 20. 22:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, amikor észrevettem hogy nem x4 hanem a4 rájöttem hogy apuról van szó, csak már kicsit fáradt vagyok és rosszul írtam. A többin ami írtál eléggé elgondolkoztam, mert van benne igazság. Főleg hogy core2duos félkonfigot is használtan 30ert adnak. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, valszzeg apus megoldás lesz, ment a zöld:) jó éjszakát
2014. jan. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!