Miért nem meg az USB-m?
Figyelt kérdés
Kaptam egy MODECOM CR NANO 32GB-s UBS-t, először kiírta, hogy telepítés, ahogy szokta a többinél, az telepítés befejezve, aztán meg sehol semmi, mikor kihúztam, aztán visszaraktam, már semmit nem írt ki, ugyanezt eljátszottam még másik 2 gépen, és teljesen ugyaígy viselkedett. A gépen 1-2 éves, win7, de a masik kettőn win7 és xp volt. Mi lehet a gond?2014. jan. 20. 19:01
1/2 Mr. V. válasza:
Pl. formázatlan, vagy hibásan beállított (szervízprogramokkal lehet a méretét hibásan megadni vagy az egyéb adatait, ami miatt nem mismeri fel utána jól és használhatatlan). Szolgáltatások, lemezkezelő és ott nézz utána, hogy mit lát belőle... csak betüjele nincs, esetleg formázásával valami, ...
2/2 A kérdező kommentje:
Én bontottam ki a csomagolásából 2 napja, még nem használta senki. Semmilyen ikont nem mutat a gépem.
2014. jan. 21. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!