Levis56 kérdése:
Milyen VGA passzol egy AMD A4 5300 APU mellé, hogy dual graphics működjön?
Figyelt kérdés
Ezt találtam de nekem nagyon karcsúnak tűnik ez a párosítás,vagy dob valamit a játékok megjelenítésén?
2014. jan. 20. 16:55
1/6 anti paladin válasza:
A 6450 nagyon harmatos kártya, érdemesebb helyette valami jobbat vadászni az igp-t meg mellőzni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok dilemában mert a hd 6000 sorozatú kártyákat ajánlják de a 6540-es nem tudom mit lendítene a teljesítményen viszont más kártyát meg nem fogad el az APU.
2014. jan. 20. 17:02
3/6 P.O.C. válasza:
Én úgy tudom, hogy FM2 -es A4 -ekkel nem megy a dual graphics, csak is FM1 -es A4 -ekkel. FM2 esetében A6, A8 és A10 -ekben van ilyen lehetőség.
Amúgy nem éri meg vele foglalkozni. Inkább egy erősebb diszkrét VGA -t vegyél.
4/6 A kérdező kommentje:
Most vettem egy 24-es monitort,a lapomon nincs DVI kimenet,ezért kéne valami VGA hogy arról tudjam csatolni,csak D-SUB van így olyan kártya kéne ami legalább annyit tud mint az APU,vagy új lapot kéne venni,valami FM2+-T.
2014. jan. 20. 17:17
5/6 anti paladin válasza:
15 ezertől indul az a75-ös chipkészletű fm2+ alaplapok, míg egy 6670/7750 vid kari 20e környékén van ( [link] alapján)
Nem tudom elég-e neked az igp teljesítménye, egy 6670/7750 rongyá veri azt az igp-t. Előbbi 20-22e, utóbbi inkább 25e.
Ha a grafikai teljesítmény meg tökmindegy, akkor bőven megfelel bármilyen olcsó videókártya.
6/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban filmek,képek,videók miatt kéne,hogy a Full HD monitort kihasználjam.
2014. jan. 20. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!