Crossfierben menne-e? Vagyis kihajtja-e?
Figyelt kérdés
Na szóval van öcsémnek egy pentium 945 ös procija 3ghz en röfög, és van neki egy 4850-e és ha még egy mellette lenne akkor a proci kihajtja? vagy milyen proci kellene még hozzá? 775 ös tokozásúak jöhetnek csak szóba, nincs platformváltás, 500 wattos 80+ os tápja van, kérdés kihajtja-e? vagy milyen proci illene mellé?(nem nem veszek másikat mert 3 ezer ért vettem :) és működik leteszteltem az enyémben :))2014. jan. 20. 09:32
1/3 anonim válasza:
4850 Cf-nek egy 945 édeskevés, még egy 4850-nek is.
Ha minőségi 500-as táp, akkor elég lesz neki.
4850 cf-hez minimum egy E8400, de inkább egy Core2Quad kéne. A 4850 Cf teljesítménye így saccra a 7790-el ér fel kb.
2/3 anonim válasza:
Nem éri meg a 4850 CF.Fűt.sokat zabál.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat első sokat segitett :) 2. irtam fogyasztás fűtés nem érdekel :) de köszönöm a válaszokat!!!!
2014. jan. 21. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!