750Gb-os winyót felismeri a gép?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy 750 gigás winyót, és félek, hogy nem ismeri fel majd a gépem. Előfordulhat ez, és ha igen, akkor meg lehet oldani?2009. dec. 3. 01:54
1/9 anonim válasza:
meg fog jelenni a a sajátgépben nyugi:D
2/9 anonim válasza:
Hát ha bele tudod rakni, akkor valszeg igen.
3/9 anonim válasza:
elsőnek igaza van, nem fog megjelenni, hozzá kell majd adni a többihez, partícionálni
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon régi a géped, akkor nem fogja felismerni. Pl egy P3-nak gondjai lesznek vele.
5/9 anonim válasza:
Ha valamiért nem ismerné fel, akkor sem kell kétségbeesni, egyszerűen visszaviszed a boltba, és érvényesíted a 8 napos elállási jogodat. Ekkor kötelesek visszafizetni a teljes vételárat.
6/9 anonim válasza:
Nekem a 2Tb-t is felismerte. Bár mivel nem írtál semmit a gépedről ezért ennyi információból egy konyhai mixerre is rá akarhatod dugni. Azon pl nem fog menni.
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Elfelejtettem odaírni, hogy külső winyóról lenne szó (USB)
A gépem kb:
-P4 1,7GHz
-Ati Radeon 9500 VGA
-640Mb RAM
Szóval USB-s külső winyó, konkrétan ezt néztem ki: [link]
Várok még további válaszokat!
2009. dec. 3. 15:38
9/9 anonim válasza:
Ezzel kellett volna kezdeni,hogy külső usb-s.Azzal nem lesz gond.A belső IDE csatlakozású lemezeket kezelik rosszul a a túl régi alaplapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!