Meddig lesz elég egy i7 920?
Figyelt kérdés
Használtan az ára 20k körül van ahogy néztem.Ebben az árkategóriában van jobb akár új vagy használt?Illetve meddig fogja az új játékokat játszható sebességgel futtatni?2014. jan. 18. 21:35
1/5 anonim válasza:
Nincs, i7 920 akár 4,2 GHz-re is fel lehet tekerni, lazán. 20k körül a legjobb ár/értékű proci. Szerintem még egy pár évet kihúz egy jó erős VGA oldalán. Csak kár, hogy nagy a fogyasztása.
2/5 anonim válasza:
Az i7-870 talán jobban megéri, kevesebbet fogyaszt és ugyancsak tuningbarát.
Teljesítménye játékok alatt az FX-8150-el van kb egy szinten, viszont ne felejtsük el, hogy az kb újan kerül közel annyiba, mint a 920-as használtan. Tuningolva kb annyit eszik, mint egy Bulldozer, simán behúzza a 150 wattot is akár, így nem éppen tartozik az ajánlott vételek közé.
870-es i7 vagy 2600K.
3/5 anonim válasza:
Nekem D0-ás i7 920-am van 4. éve! 4ghz-en használom, jelenleg egy R9 290x van mellé rakva és 100%-ban kihajtja. Előny ( ha munkára használod a gépet, mint én ), hogy tripla-channel-es memóriavezérlője van ( tehát 192 biten végzi a dolgát ). Nagyon jó processzor jelenleg is, szerintem alkudj pár ezret belőle, de 20-ért is nagyon jó vétel.
4/5 A kérdező kommentje:
egy 7770-es vga lenne mellette
2014. jan. 18. 22:16
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez inkább attól fog függeni, hogy lapot milyen áron tudsz hozzá beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!