Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet másik dedikált videókárt...

Solyom123 kérdése:

Lehet másik dedikált videókártyát forrasztani egy laptopba?

Figyelt kérdés
Egy hülye kérdés de szerintem logikus, és müködhet is..! Ha pl adott egy laptop amiben pl egy Geforce G105M Dedikált vga van, ugye ez rá van az alaplapra ülteve (forrasztva).. ha ezt a chippet egy biztonságos megoldással mint például BGA hibás gépek esetén, a szervízben a chippet le olvasszák az alaplaprol majd ujbol golyozzák stb. de a chipp le olvasztása után nem a gyári chippet hanem mondjuk egy G310M 1gigás videóchippet forrasztanának vissza a G105M helyett? lehetséges ez? Mert különbség nincs a chipp foglalat között elvileg csak a csipp teljesítménye! Lehetséges lenne szerintetek??

2014. jan. 18. 14:36
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat! de magyarra forditva a szot lehetséges akkor a csere csak kockázatos!
2014. jan. 18. 15:49
 22/32 A kérdező kommentje:
amugy igen tudom hogy melyik kis fekete kocka alaku cuccrol beszélsz! de az a fekete alaku cuccos amiben a memoria van az az alaplapon van a videokártxya chipp melett nem? arra is rá ér a hutö borda.. nem vagyok biztos benne hogy erröl beszélsz e.
2014. jan. 18. 15:51
 23/32 anonim ***** válasza:

középen van a nagy, az a gpu, mellette a kicsik pedig a memóriák :

[link]

2014. jan. 18. 15:53
 24/32 A kérdező kommentje:
szoval akkor ami a gpu melett van a zöld lapkán az a sok pici kis cucc az a memoria? vagy az a nagy fekete téglalap alaku cucc ami a sárga rlszen van abbol van 4 darab!
2014. jan. 18. 15:56
 25/32 anonim ***** válasza:
a 4 nagyobbat mondom
2014. jan. 18. 15:57
 26/32 A kérdező kommentje:

azt értem! az meg van az én alaplapomon nekem is.. de én ezt kérdeztem ami itt is történik ebbe a videoba hogy uggyan igy lehet e egy mnásik videokártyát cserélni????

http://www.youtube.com/watch?v=GaZ3y_eb7lk

2014. jan. 18. 16:01
 27/32 anonim ***** válasza:

"de magyarra forditva a szot lehetséges akkor a csere csak kockázatos!"

Bocs hogy ezt mondom de k*rvára nem értesz hozzá, inkább ne is agyalj ezen... Azt mondod, hogy érted mit magyarázok, erre benyomsz egy ilyen mondatot amiből egyértelmű hogy semmit nem értesz.

Nyugodj meg ezzel az egy mondattal így végszónak:

Nem lehet, főleg neked nem. Ne akard. Ennyi.

2014. jan. 18. 16:02
 28/32 A kérdező kommentje:
nem én akarnám hanem szervizbe vinném be! és ott megmondják h mit lehet tenni
2014. jan. 18. 16:06
 29/32 anonim ***** válasza:
csak tudod, nincs értelme egy 60ezret érő gépre (optimista becslés) 40ezret rákölteni, több értelme van annak ha eladod és veszel egy jobbat
2014. jan. 18. 19:41
 30/32 A kérdező kommentje:

kifogástalan állapotban van a gépem....

Intel core 2 duo T7500 2.20ghz 4mb cache

4giga ddr3 1066mhz ram

320giga 7200rpm sata vinyó

akku 1.5 ora

stb..

60nál többet ér en szerintem.!

2014. jan. 19. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!