Régebbi processzor újabbra cserélése? (! Többi! Lent! )
Figyelt kérdés
most ez van: [link] eléggé régi szóval ramom lett bele téve 4 giga videó kártya elég jól bírja még a mai játékokat is lowon csak a procival lenne a probléma és azt vettem észre hogy még netezés közben is (youtube) "laggolok" és lenézek a proci figyelőre ami az asztalon van kis alkalmazás mindig 90% 100% között van ebből nem nehéz rájönni hogy túl van terhelve szóval le szeretném cserélni.. az oldalon ott a foglalat szóval abba a kategóriába kéne vennem hogy alaplapot ne kelljen cserélni mert csak procit akarok venni max. 20 ezer forintig. egyszer majd nagyobb konfigot is össze állítok tehát olyan válaszokat nem kérek hogy gyűjts 200 ezerig aztán vegyél gamer pc-t. biztos vagyok benne ha már 2-2,2 fölé tudom vinni a ghz-eket és nem 1,8 mint most már jobban fog futni minden. előre is köszönöm a segítségeteket!2014. jan. 17. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!