Miért nem tudok t-home-os wifis internetre felcsatlakozni a Mio P550-es PDA-mal?
Figyelt kérdés
Mindenhol működik, mindenhol tudok wifizni, csak épp itthon nem. Néztem már a wifi beállításokat a routerben is. De minden jól van beállítva. Laptop, telefon meg minden műkszik ezzel a wifivel, csak a PDAm nem. Újratelepítettem már többször is a PDAt, de semmit nem segített. Mivel próbálkozzak még? Kifogytam az ötletekből.2009. dec. 2. 14:56
1/2 anonim válasza:
Mien titkosítást használsz a routereden? Mert ha WPA2-t akkor lehet hogy az a baj, mert azt a legtöbb PDA nem ismeri.
2/2 A kérdező kommentje:
WPA-PSK uh azzal nem szabadna bajnak lennie, de sima WPA-val sem megy. :(
2009. dec. 4. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!