Crysis 3 -nak kevesek már a phenom x4 -es procik full hd ban is?! Mert nekem minden képfelbontáson és grafikai szinten 30 alá esik a minimum fps miközben a vga bírná?
A-a, nekem is ez volt.
max 4 magot támogat. esetleg ha kiveszed az energiagazdálkodásos beállítását a cpunak biosban nyersz egy kis fps stabilitást... valamiért vissábveszi a procit a bf4 ha be van kapcsolva... nekem 7850 Cf-em van, de nekem is néha akadnak, főleg a bf4 meg a cry3. gtx 480 architectura miatt nem jó nekik. esetleg probáld meg vsyncel futtatni 2x es mintavételezés és 2x es élsímítás melett.. és kapcsold ki a biosban a proci energiatakarékosságát, bf3 valamiért nem kezeli, azt az egyet nagyon elszurták benne
Én ezt mértem (eredeti játék, Fraps segítségével, single player):
A minimum fps-ket is néztem, de azt nem írtam be a táblázatba. Én a 3. beállítással játszottam végig 1680x1050 felbontáson, ahol kijött az átlag 40 fps, a minimum 28 volt. Multiban jobban fut a játék tapasztalatom szerint (ugyanilyen beállításokkal 50 fps átlag).
A procim egy FX-6300 @4GHz, ami szerintem egy 4GHz-en járatott Phenom II X4-hez képest itt-ott visszalépés lenne. Én egy 3GHz-es Phenom II helyére tettem, de így sem estem tőle hanyatt (alap órajelen, mert 4,5GHz-en már szépen hasít, de melegszik is). Itt egy screenshot az erőforrás használatról (single player, 1680x1050 Very high/High/SMAA 2TX):
Látszik, hogy szereti a procit, rendesen pörögnek a magok, memóriából nem kér sokat, éppen átlépi a teljes kihasználtság a 3,25GB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!