Elég lesz a GTA V-nek a konfigom? Minimum fps-t esetleg tudtok hozzávetőlegesen mondani?
Figyelt kérdés
Konfig:
Alaplap: Ascrock 880GM-LE FX
Processzor: AMD FX8350 4,0GHZ
VGA: Asus nVidia gtx660 2 gb oc
ram: corsair 2x4gb ddr3 1333Mhz
tápegység: Chieftec 550w
2014. jan. 16. 12:11
1/7 anonim válasza:
Milyen beállításon??? Az se mindegy. Látszik mennyire szűk látókörű vagy...
3/7 anonim válasza:
"Nem konkrét adatokat illetve tényeket kértem, hanem véleményeket.."
És azzal mégis mit érsz? Az én véleményem, hogy sárga. Előrébb vagy? Nem. Tények, adatok kellenek, nincs mese.
Viszont ha portolják PC-re megnyugtatlak egy ilyen gépen elfog szaladgálni szépen.
4/7 anonim válasza:
Kizarolag a kerdesre valaszolva: nem tudni eleg lesz-e. Minimum 1 fps garantalt.
5/7 anonim válasza:
Procival és a RAM-mal nem lesz gond, viszont a VGA a gyenge láncszem a konfigban. De valószínű elég lesz, ha normálisan portolják Medium/High beállításokhoz.
6/7 anonim válasza:
gyenge vga a gtx 660-as?emver látszik nagyon nem értesz hozzá
7/7 anonim válasza:
Szerintem simán el fog futni, ha jól lesz optimalizálva, nem mint a GTA 4 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!