Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri lecserélni az Asrock...

Megéri lecserélni az Asrock 980DE3/u3s3 alaplapomat egy Asrock 970 extreme4-re tuning szempontból? Ha igen milyen előnyökkel jár? (több lent)

Figyelt kérdés
Láttam hogy többen is írták, hogy hanyagoljam tuning szempontból az extreme szériát és inkább Asus m5a97 helyette. Vélemények?
2014. jan. 15. 21:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, és ha nem a tuning van a fő pontban, hanem a megbízhatóság, stabilitás, élettartam, teljesítménynövekedés, akkor ezen szempontok alapján melyik inkább?
2014. jan. 15. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor is az Asus, bár mindkettő jó, de itt, mint említetted a tuning a szempont és arra jobb az Asus:D
2014. jan. 15. 22:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ezaz hogy mind2 jó :D akkor ez vehetem úgy hogy amelyiket jobbnak látom felszereltségben vagy hasonlóban azt vegyem meg, ha nem a tuning az elsődleges szempontom?
2014. jan. 15. 22:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ASUS VRM-je stabilabb, kisebb feszültségemeléssel tudod a rendszert stabilizálni, ami jót tesz a hőtermelésnek és a fogyasztásnak is.

Aki írta a 4.1-et egy FX-8320-nak, hát annyit bármelyik lapban menne, 5 ghz vagy fölötte, az már értelmes eredmény.

A processzorod fogyasztása tuning hatására drasztikusan nőni fog, ezért kell olyan lap, aminek stabil a VRM-je.

2014. jan. 15. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!