Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a hdd-t...

Miért nem ismeri fel a hdd-t a rendszer?

Figyelt kérdés
épp ma vettem és üzemeltem be egy samsung 120gb 840 evo ssd-t, amire egyből ráraktam a win7-et és leformáztam az előző merevlemezt, ami egy régi(úgy 3 éves) western digital 466gb-os. Ezt ugye használnám tovább, de nem ismeri fel a rendszer. BIOS-ban enabled ami kell, eszközkezelő is írja hogy van és hogy helyesen mőködik, de ha bemegyek a számítógépbe akkor csak az ssd-t írja ki és telepítéseknél is csak ezt engedi. Én jumperelésre gondoltam, de most nincs elég időm a héten. Egyéb ötlet?

2014. jan. 15. 21:27
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
SATA -s vinyót nem kell jumperolni. Én azt csinálnám, hogy beboot -olnék GParted Live CD -vel és újra particionálnám.
2014. jan. 15. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Számítógépre jobb gomb/Kezelés/Lemezkezelés. Itt látszik a lemez? Szerintem nincs rajta partíció vagy nincs betűjel rendelve hozzá.
2014. jan. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!