Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HIBÁS RAM? Nem tudok rendszert...

Paracletos kérdése:

HIBÁS RAM? Nem tudok rendszert, telepíteni?

Figyelt kérdés

2013 Decemberében találkoztam elsőként egy olyan laptoppal, hogy megkértek, hogy újra kéne tenni az xp-t, mert nem tudják... Mondtam is, hogy semmi gond, átmegyek és megcsinálom. És bizony a formázás után, a fájlok másolásánál, nem tudott bizonyos fájlokat másolni. Úgy emlékszem, mindig más fájl volt... Volt amelyiket enterrel át tudott másolni nagy nehezen, volt amit egyszerűen , nem... Esc.pel kellett kihagyni...

Próbáltam mindent. xp-t, win7-et, eredeti xp-t, usb-ről bootolható xp-t, cd-re kiírt xp-t, dvd-re kiírt xp-t. A microsoft termékeket nem tudta felmásolni... Hiirens boot cd-vel formáztam a vinyót, és teszteltem is. Az olvasó is jó volt, bár amikor usb-s megoldásnál sem sikerült, azt ki is zártam. Nyílván a karcos lemezeket is, amik mellesleg más gépekre szépen felmásztak.

Végűl egy puppy linux-ot sikerült feltennem a gépre, az lett a megoldás.

Nos, ennyit a kortörténetről... Azóta már kétszer belefutottam ilyen problémába.

Mivel, elméletileg kizártam a cd, olvasó és a vinyó hibát, maradt a ram.. Lehet a ram miatt? És ha igen, mi az összefüggés?

2014. jan. 14. 16:05
 1/1 anonim válasza:
Egyik haveromnak hibás volt a RAM a gépében, és csak XP-t tudott telepíteni, mert a Win 7 nem ment fel. Bevitte szaküzletbe, megvizsgálták, azt mondták, hogy a RAM hibás, cserélje ki. Kicserélte, azóta nincs gond. Szóval szerintem egy próbát megér.
2014. jan. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!