Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tablettre lehet telepíteni...

Tablettre lehet telepíteni bármilyen operációs rendszert?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszerezni egyet, de a saját rendszerén/akármilyén, nem tudja megnyitni a flyoordie.hu oldal javas online sakk programját. Nem támogatja. Meg lehet ezt oldani, hogy menjen, mondjuk lehet rá telepíteni windowst, hogy teljesen úgy működjön mint egy sima pc?
2013. máj. 16. 14:08
 1/8 Pj0tr ***** válasza:
LoL. Nem.
2013. máj. 16. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem tehetsz rá bármit. A probléma onnan indul, hogy a tabletek általában legtöbbször ARM alapúak, vagy hasonló, de semmiképpen sem i86 v. amd64-esekek, mint a PC-k. Ezért nem fut rajtuk az, ami a PC-n.

Persze a linuxoknak és a Win-nek is van már arm-os kiadása, de ezek nem olyan flexibilisek, hogy bármin menjenek. Vannak esetek, amikor más is elindul, de ez inkább csak érdekesség.

Nem tudom a [link] mik futnak, de az is elképzelhető, hogy egy kiegészítő progi telepítésével futtathatóvá válik a játék.

2013. máj. 16. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy van ilyen kiegészítőprogi, ugyanis kiírta, hogy nem támogatja a tablettet, ezért kerestem volna valami kiskaput. Gondoltam, hátha tud úgy viselkedni, mintha nem lenne tablett. Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 16. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy személyautó sem tud úgy viselkedni, mint ha teherautó lenne.
2013. máj. 16. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyugodtan állíts csak be hülyének, de szerintem nem volt egyértelmű, hogy egy számítástechnikai eszköz (ráadásul nem túl olcsó fajta) nem képes minden programot (pl: operációs rendszer) futtatni. A telefonomra például rá bírtam tenni egy hetest.
2013. máj. 16. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen telefon? Milyen 7-est?

Nem hülyének állítottalak be, csak rámutattam egy párhuzamra, ami alapján esetleg az is megérti, amit mondok, akinek a CPU az csak egy hárombetűs szó és kb ugyan azt jelenti, mint az ARM, mert az is 3 betűs.

2013. máj. 17. 09:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor csak én értelmeztem (tévesen) támadásnak, mert már az első válasz után megértettem a lényeget. :)
2013. máj. 17. 10:19
 8/8 anonim válasza:
a 7-es ből arra következtetek hogy Windows 7. Milyen telefonra? hogyan? ez érdekelne
2013. máj. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!