Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I7 3820 vs 4770?

I7 3820 vs 4770?

Figyelt kérdés
Nekem a 3820 azért tetszik jobban mer alapból magasabb az órajele (mondjuk az én szempontomból mindegy mert egy vízhűtéses ventilátorral szeretném húzni) Meg az hogy a memóriája nagyobb (a 4770 8M a 3820 10M) De ennek ellenére tévedhetek.Szerintetek melyik a jobb?

2014. jan. 13. 13:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jah és még attól,hogy a 3820 szorzótáras még lehet húzni -.-
2014. jan. 13. 15:28
 12/18 lapát01 ***** válasza:

"Jah és még attól,hogy a 3820 szorzótáras még lehet húzni -.-"

Ezt írtuk mind2-en iq fighter

2014. jan. 13. 16:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Ok
2014. jan. 13. 16:19
 14/18 lapát01 ***** válasza:

Ha már ennyi embernek áll fel a piros kéz osztogatására, akkor ideje lenne felhozni egy logikusan összefüggő érvet is..

Mondjuk nem mintha meglepő lenne, hogy a normális választ lepontozzák a fenébe..

2014. jan. 13. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem az i7 4820K-t nézed? Árban(ha persze újonnan nézzük őket) egy kategória ellenben a haswell i7-eknek inkább ellenfele. Platform szinten így is drágább és le is tud maradni tőle, de több kártyás rendszernél a natív x16-x16(4 esetén X8-X8-X8-X8) támogatás elég jól jöhet.
2014. jan. 13. 21:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszi mindenkinek!Lapát először is mielőtt másoknak beszólogatsz tanulj meg helyesen írni!Másik az, hogy mellette még egy bunkó paraszt is vagy.Egyébként én csak zöld pacsit adtam,ha meg a válasz nem a kérdéshez tartozott és/vagy nem megfelelő volt akkor figyelmen kívül hagytam,tehát én nem szavaztam le senkit.Az értelmes válaszokat köszönöm,a saját részemről lezárnám a témát mert döntöttem,ettől függetlenül még veszekedhette.Persze a szakmai vitát én is szeretem amikor NORMÁLISAN áttárgyaljuk,de szerintem ez a téma már nem vezet sehová úgyhogy én befejeztem...
2014. jan. 14. 14:20
 17/18 A kérdező kommentje:
*veszekedhettek
2014. jan. 14. 14:21
 18/18 lapát01 ***** válasza:

"Lapát először is mielőtt másoknak beszólogatsz tanulj meg helyesen írni!Másik az, hogy mellette még egy bunkó paraszt is vagy."

Hujjujujuj! Most aztán belettem oltva ECSÉM'!

A helyesírás meg szvsz másodlagos, tudtommal a tudás dönt és nem a rohadt helyesírás. (ne gyere azzal, hogy a helyesírás is tudás)

Világ életembe kitünő voltam nyelvtanból, de köszönöm a tanácsot. :)

A szövegértelmezést meg gyakorolnod kéne.

És igen, bunkó paraszt vagyok. De legalább én az igazat mondom és nem játszom itt az álszentet.

Most ezzel nem arra céloztam, hogy én vagyok a király és sose hibázok.

Töröltem a kérdést a listámról. Üdv.

2014. jan. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!