Teljes halál, alaplap/chipset hiba lenne?
Azt gondolom, hogy amit leírtál nagyon nem hangzik jól!
ennél többet távolról nem lehet mondani, be kellene mérni...
egyet megpróbálnék a helyedben, hogy levenném a feszültség értékeket (esetleg a cpu szorzót) a bios -ban amennyire lehet és úgy próbálnám meg. A problémát valószinüleg nem orvosolja, de ha elindul az fél siker és egyéb tesztek is futtathatóak lennének.
Köszönöm a részletesebb választ! :) Lehet, hogy félreérthető voltam, a BIOS setupig sajnos már nem jutok el. Mivel a default beállításokon pedig nem igazán változtattam (szorzó, feszültség, stb.-n legalábbis biztosan nem), ezért gondolom egy CMOS resettel is ugyanott lennék, mint most.
Anyagi értéket nem képvisel olyan szempontból a gép, hogy költeni rá nem igazán látom érdemesnek. Sem otthoni teendőkre, szórakozásra, sem munkára nem használom, már kinőtt a gép abból a korból. (Athlon64 3800+ / Asus A8N5X) Örültem volna, ha megy, de sajnos én sem látok rá sok reményt. Esetleg ha belefutok valahol nagyon olcsón egy Socket 939-es lapba, akkor lehet, hogy megjön a kedvem kísérletezni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!