Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 8 GB pendrive-m és...

Van egy 8 GB pendrive-m és csak 64 MB ismer fel mért van ez?

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 16:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
Formázd le 8GB NTFS-be. Ha úgy se jó, akkor a pendrive a szar.
2014. jan. 13. 10:22
 12/17 anonim válasza:

Esetleg megprobalhatod ujra particionalni, hatha segit.

Ezt megteheted pl a MiniTool Partition Wizarddal.

[link]

Csak vigyazz, h nehogy a winchesteredet kezdd particionalni, mert akkor bukod az adataidat a gepedrol. Ha nem csinaltal meg ilyet, kerj meg vkit, aki ert hozza.

2014. jan. 14. 00:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a 11-es válaszoló milyen operációs rendszert használ, de általában a pendrájvokat csak FAT32-re szokta formázni a windóz...
2014. jan. 14. 09:17
 14/17 P.O.C. ***** válasza:

#13: Minden Windows -t be lehet idomítani, hogy engedje az NTFS -t.

[link]

De vannak célszoftverek is, pl.:

[link]

Kérdező: Szerintem ez is megér egy misét:

[link]

Vannak direkt Pen Drive "javító" szoftverek is. (Mondjuk nekem ezek csak az esetek töredékében szoktak működni.)

[link]

2014. jan. 14. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így. Vannak filék, amiket rá lehet másolni a penre, de ujraindítás után nem látja a win. Evvel csökken a pen mérete. Én linuxot raktam rá, a 8 G- ból csak 2 őt látott a win. Vissza is vittem a boltba cserére, de az ottani szervizes mondta, hogy a windóz nem látja a linux partíciót.

Megoldás: Egy linuxos partícionálóval össze kell vonni a partíciókat, de nem kell linuxra formázni a tárolót, ezután egy windozos particionálóval már láthatóvá lehet tenni a win elött az egész tárolót.

2014. jan. 15. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves x14 és #15!

Nehogy más ráolvasással és mágiával kelljen életre kelteni egy terméket. Megveszem ---> nem jó? ---> Fogyasztóvédelem, vissza a pénzt!

2014. jan. 15. 20:40
 17/17 LIRM válasza:
Nekem 2 meghajtós a pendrive-om. Vásárlás után mindjárt gondom volt vele emiatt. Egy szoftverrel állítható a 2 meghajtó mérete, persze együttesen az enyém 4 GB.
2014. jan. 16. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!