Van egy 8 GB pendrive-m és csak 64 MB ismer fel mért van ez?
Esetleg megprobalhatod ujra particionalni, hatha segit.
Ezt megteheted pl a MiniTool Partition Wizarddal.
Csak vigyazz, h nehogy a winchesteredet kezdd particionalni, mert akkor bukod az adataidat a gepedrol. Ha nem csinaltal meg ilyet, kerj meg vkit, aki ert hozza.
Én is jártam már így. Vannak filék, amiket rá lehet másolni a penre, de ujraindítás után nem látja a win. Evvel csökken a pen mérete. Én linuxot raktam rá, a 8 G- ból csak 2 őt látott a win. Vissza is vittem a boltba cserére, de az ottani szervizes mondta, hogy a windóz nem látja a linux partíciót.
Megoldás: Egy linuxos partícionálóval össze kell vonni a partíciókat, de nem kell linuxra formázni a tárolót, ezután egy windozos particionálóval már láthatóvá lehet tenni a win elött az egész tárolót.
Kedves x14 és #15!
Nehogy más ráolvasással és mágiával kelljen életre kelteni egy terméket. Megveszem ---> nem jó? ---> Fogyasztóvédelem, vissza a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!