Van 3 kérdésem, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
A laptopomba SSD csere lesz.
1. Milyen élettartam növelő beállításokat kell végezni az SSD-nél?
2. A Chipset, VGA, Audio, WLAN drivereken kívül milyen drivereket kell még föltenni, hogy a laptop teljeskörűen működjön?
3. Ha van egy Windows 7 telepítő DVD-m (nem ISO), arról hogyan tudok Bootolható Pendrivot készíteni?
2014. jan. 9. 20:41
1/1 Panda Péter válasza:
1, win7/win8-nál nem igazán kell állítgatni semmit.ha 8gb vagy több ramod van, kikapcsolhatod a pagefile-t, vagy átrakhatod vinyóra.
2, én mindig a hivatalos gyártói oldalról szoktam leszedni a legfrissebb drivereket.
3, csinálsz belőle ISO-t, és utána rárakod pendrive-ra a windows 7 usb dvd tool nevű ingyenes progival.
(ha tegyük fel kiköpi a program, akkor próbálkozhatsz a poweriso nevű progival)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!