Az MSI R9 270x Gaming 2gb mennyit fogyaszt?
Most egy 500w-os tápom van. Ez elég?
Válaszokat előre is köszi.
180W a hivatalos max TDP.
Milyen tápod és processzorod van?
Először is köszi,
Tessék itt a konfigom:
Processzor: FX-6300
Ram: Kingmax 2x2Gb és Kingston Hyperx 1x4Gb
Alaplap: Gigabyte 970A-D3
Videókártya: Sapphire HD 7730 (Ezt cserélnim MSI R9 270x-re)
HDD: WD Csviar Blue 500Gb (Adattároló) Samsung 250Gb (Rendszer)
Táp: Chieftec 500w
"Az első teljesen normális ember, aki lepontozta az nem normális, mert az AMD honlapja valóban 550W-os tápegységet ír, "
Ez szép és jó, és? Egy tápnál a közös max értékkel semmit se tudtunk meg ebből adódóan a gyártói ajánlás is fals(meg még pár apró dolog).
Mondjuk ez a minőségi 500-as elég is wááá...minőségi és minőségi tápok közt is van szakadék, mutatok én olyan minőségi 500-ast ami (sarkított példa ez) annyira öreg konstrukció, hogy meg se nyikkanna itt, esetleg a rossz ág és csati elosztás lenne a gond vagy csak simán gyenge +12V-on a közös maxoz képest.
Nem nehéz pontos típusokban írni szerintem
Nem értem Miért Pontoztatok le!....Mind egy!
én a kérdezőnek Próbálok Segíteni!
Először is..mennyi a kereted rá? :)
én e legolcsóbb De legmegfelelőbb-et ajánlom!
ez pedig egy Corsair Builder Series CX600 Minőségi!
hisz köztudott hogy a Corsair nem csak táp egységet gyárt!!
minőségi alkatrészből!...és..hát tápot sem minden héten vesz az ember! ezért előre kell gondolkozni!..
amit írtam tép olyan 18-19 ezer forint között mozog!!
tudnék ennél olcsóbbat is..de az kevésbé minőségibb és kevésbé fogja bírni! tehát míg a Noname-el bírod fél évig%
addig a Corsair-ral fogod 1,5-2 akár 3évig is!
100%-ban biztos vagyok benne hogy nem lesz vele gondod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!