Jól tettem, hogy abbahagytam a főiskolát? Beszeretnék jutni a faze klánba
Na szóval az van, hogy már rohadtul untam a főiskolát, pedig még csak fél éve járok oda. Kiiratkoztam, hogy többet tudjak játszani :d
Kb 2 éve érdekel a competitive gaming. Másfél éve regisztráltam Youtubeon, most 67k subscriberem van és 109m össz videonézettségem. A legtöbb videóm trickshot killcam videó.
A legjobb K/D-im: BO2-ben TDM-en 6.71, Ghosts-ban FFA 3.41, MW2 TDM 5.23
Nyáron voltam a mostani klánommal UK-ban egy kisebb tournamenten, ott nyertünk 2500 fontot.
A Youtube-os videóimmal most kb havi 120-150 dollárt keresek, de ennél többet akarok.
Szerintetek ha így folytatom, akkor bejutok a FaZe vagy az OpTic klánba?
Szerintem inkább tanulj és szerezz valami rendes munkát.
Játékosok milliói játszanak professzionális szinten, de csak egy kis részük képes megélni belőle.
Havi 150 USD-ből nem lehet megélni, ennél még 5*8 órás magyar minimálbér is több.
hát azt nem mondom, hogy jól tetted, de, ha nagyon jól játszol, akkor lehet esélyed többet keresni
sok sikert! :)
"Kiiratkoztam, hogy többet tudjak játszani :d"
Biztos, hogy tovább akarom ezt olvasni?
Ez a k/d arány nem hiszem hogy elég, de ha gyakorolsz, akkor bármi lehet. Ha elég lenne, akkor én már benn lennék egy klánban :D
Egyébként végezd el a főiskolát, aztán ha valami nem úgy lenne, ahogy szeretnéd, legalább munkád lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!