Van egy Windows 8-as Lenovo g580 gépem, és amikor alvás módba teszem, annak az lenne a lényege, hogy a gép nem indul újra hanem ugyan onnan folytathatom a munkát ahol abbahagytam?
Figyelt kérdés
De nálam amikor felébresztem, akkor újraindul, és minden megnyitott alkalmazás bezáródik. Nem tudom, hogy mi a baja?2013. febr. 16. 10:18
1/5 derko340 válasza:
Szia! Nos sajnos ha Windows 8 van rajta van egy két opció ami nem úgy működik ennél a tipusnál ahogyan kellene mivel más a támogatotsága. Próbáld meg a hibernálást szerintem az menni fog :).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 12. 19:31
3/5 A kérdező kommentje:
De nálam csak olyan van, hogy:alvás,leállítás,újraindítás.És ebből az alvás nem működik.
2013. márc. 12. 19:34
4/5 nick19 válasza:
Szia!
Talán az energiagazdálkodási lehetőségeket nézd át.
- nekem is G580 gépem van - nagyon szuper...
üdv.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mostmár működik minden!:)
2013. márc. 16. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!