Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyi ideig tart...

Granitis kérdése:

Szerintetek mennyi ideig tart egy gamer PC?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés hogy mondjuk egy PS4 a hosszabb életű vagy egy pc gtx760 al megi7 el ja és tuóbbi (a PC) mennyi ideig viszi el highon a játéokat (igen ssd van benne 120 gb)

a kérdés arra céloz hogy mit vegyünk

#PC #konzol #PlayStation 4 #meddig tart egy gamer PC
2014. jan. 7. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10 es ajánlottolvasmány az SSDkről. [link]

Az SSDt a rendszeres újraírás nyírja ki, mivel a NAND chipjei csak bizonyos mennyiségű újraírást viselnek el.

Olvasni általában még ezután is lehet róla.

2014. jan. 7. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért gondoljatok bele...Oké, hogy PS olcsóbb, viszont a játékok másfélszer drágábbak hozzá. Pár év alatt megtérül a PC.
2014. jan. 7. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
(Azért érdekelne, hogy hányszor lehet újra írni egy HDD szektorát, mire elkezd tönkre menni, elvileg végtelen mennyiségben, de még is 2 év üzemidő után nem folyamatosan írt merevlemez esetében elkezdenek szaporodni a szektor hibák, azaz nem tudja írni, pedig erős fizikai behatás nem éri, és van olyan ami csak 1× pörög fel mielőtt nyugdíjba megy.)
2014. jan. 7. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:

PS nem csak olcsóság miatt, hanem mert az arra lett tervezve.

pl. egy F1 -es autóval nem fogsz hétvégi kirándulásra menni, és egy családi autóval sem fogsz hungaroringen versenybe szállni.

2014. jan. 7. 21:02
 15/19 A kérdező kommentje:
annak utána kéne nézni hogy mit támagat még a kis dell vostro 3350 es em (i5 van benne és 4 gb ram)
2014. jan. 7. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Netezni, filmezni az a gép tökéletesen jó, sőt még 1-2 újjabb játékot is meghajt, igaz erős kompromiszumokkal, Az hogy PS-t, vagy PC-t vegyél ez annyira ízlés dolga, nincs rá jó válasz, ha van valamelyik haverodnak konzolja próbáld ki, és utána tudni fogod hogy neked melyik jön be jobban.
2014. jan. 7. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Én a PS4 vásárlással még várnák,megvárnám még jön ki belőle újabb modell (Slim,Superslim,ha lesz Superslim de Slim minimum),én Slim-et vennék belőle,addig több játék lesz rá,lehet valamivel olcsóbbak is lesznek és most még abba is előfordulhatnak bugok szóval inkább még nője ki a gyerekbetegségeit és 1-2 év múlva venni PS4 Slim-et vagy újabb modellt. :)

Ha pedig nem tudsz addig várni akkor megfelelő lesz a PS3,sok exkluzív játék van rá,én nekem is most lett karácsonyra PS3 Super Slim és teljesen meg vagyok vele elégedve,és még több játék is van rá mint PS4-re mert PS4-re például nincs még a Last of Us,GTA5,Uncharted,meg ilyesmik. :D

2014. jan. 12. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,PS4 ból ha olvasnál rájönnél hogy nem fog slim kijönni,illetve talán 4 év múlva,most szerencsétlen addig várjon? Minden újság leírta és web is hogy nyugodtan meg veheted a PS4-et,nem lett szar!

Megnézed eddig 1 bibi volt a legelső darabokkal,a hibás HDMI kábel azaz a kékhalál néven vált ismerté,de ezt kb 1000ft-ból ki tudtad javítani te is személyesen és kb ki is merült a hibás gép...

Sony meg csak akkor fog kihozni slimet ha komolyabb baja lenne az első szériának,de mivel hibátlan nem fog mert minek? Kicsinek így is kicsi szóval a méret miatt sem fogják a slimet kiadni.

De amúgy őszintén a kérdésre vissza térve konzolon jobb a játék,mármint a multi is abban hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul,ergó nekem nincs felesleges 30e Ft-om gaming egérre mint másoknak,ezért én nagy hátrányba kerülök,meg az sem buli hogy BF4-en nekem lenne kb 40FPS-em másoknak meg lenne vagy 250 szóval megint te jösz ki vesztesen.

PS4-en nincs ilyen,mindenki full 60FPS-el (ami ugye nem is ugrál)

2014. jan. 16. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Jah és a HDD-re vissza térve,nekem 5 éve megvan ami a gébemben van,eddig 396nap 17 órát ment folyamatosan ami nem kevés,eddig egy hibás szektora sincs és a mai napig megvan az összes GB-t mind újonnan,szóval én a HDD-t nem szídnám,sokkal régebbi konstrukció tehát volt ideje kidejlődnie SSD meg még újnak számít,chipek meg hamar tönkre mennek,persze nem 1 év alatt de szerintem rohadtul nem érik meg a 2x áraikat,Szinte veszel 1TB-os HDD-t annyi pézből,amennyiből egy 60 vagy egy 120GB SSD-t vennél...

Persze gyorsabb lesz a gép,de nekem így is gyors hogy nincs teli szeméttel a gépem,és nincs 30 induéló programom bekapcsoláskor.

2014. jan. 17. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!