Szerintetek mennyi ideig tart egy gamer PC?
Az lenne a kérdés hogy mondjuk egy PS4 a hosszabb életű vagy egy pc gtx760 al megi7 el ja és tuóbbi (a PC) mennyi ideig viszi el highon a játéokat (igen ssd van benne 120 gb)
a kérdés arra céloz hogy mit vegyünk
Én gépet vennék.
SSD-ről tudni kell, hogy hamarabb megy tönkre egy HDD-nél.
Attól függ, milyen gyorsan eszel?
Amúgy nem tudni, egy 150-200 ezer forintos gép olyan 3 évig tök király szokott lenni, a PS3 az mennyi ideig tartott? 6-7évig? Bár én úgy veszem észre hogy ez a generáció nem olyan erős mint az előző volt annak idején.
Ha csak a játék érdekel akkor vegyél PS4-et. Olcsóbban kijössz, és az egy bitang erős hardver. Ráadásul nemkell kétévente VGA-t cserélned benne.
Persze azt is tudnod kell, hogy egy jó gamer PC-n szebbek a játékok, és a PS-hez egy vagyon egy új játék.
"SSD-ről tudni kell, hogy hamarabb megy tönkre egy HDD-nél."
Én ezt fordítva tudom. Az SSD tovább bírja mert nincs mechanikus elemei, így hosszabb élettartalmúak...
Tibor baromságot beszélsz..
mint Gamer pc tulajdonos mondom... vegyél ps 4 et a laptopodba meg samsung 840 120-20 b os ssd-t meg 2x4 gb ramot és BŐVEN elég lesz a netre meg amire használod ha kockulni akarsz beülsz a ps4 elé egy pofa sörrel és tolod :)
"több mint 200 évnyi használatot jelent"
Míg egy átlag HDD -re 50000 órát jósolnak (6 év).
Gyakorlatban 2-3 évnyi üzemidő után elkezd rohamosan nőni a hibás szektorok száma.
Egy átlag felhasználónál, akinek nem megy 20 órát a gépe 1 nap, 8-10 évet bír ki egy HDD.
SSD -ről még nem tudok nyilatkozni, mert ami 3 éve meg van, az még mindig jól bírja, és mellé beszereztem egyet fél éve, az is frankón teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!