Jó lessz-e így? Kompatilibis? Videokártyát szeretnék bele venni.
Figyelt kérdés
Alaplap Gigabyte 78LMT S2P Am3+
Proci AMD Phenom II X4 965 3,4Ghz black edition
Memoria:Kingston 1x2gb DDR3
Táp 480W Hibro HP-D4802RWB2
Az áldozat pedig amit beszeretnék tenni Asus HD 7770 1Gb GDDR5 Ghz edition videokártya
Jó így?
Barmok ne is irjanak hogy milyen szar cuccok,nem érdekel,a válaszra lennék kiváncsi.Előre is köszönom.
2014. jan. 7. 11:34
1/8 anonim válasza:
Tehát maga a gép már megvan, csak a VGA hiányzik?
Mehet bele igen.
2/8 anonim válasza:
Igen mehet bele, bár azt a tápot nem ismerem ami neked van remélhetőleg nem valami codegen minőségű :-)
3/8 anonim válasza:
Nem rossz táp egyébként csak már régi kissé.. osztott +12V ágon ad le 430W-ot. Nem rossz tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,ez egy kicsit szarabb minősígű táp mert egy jobbat vettem már nemom de ilyen smertebb márkát,drágább is volt ujjonnan 1 évet birt ki ugyhogy beraktam és vettem egy olcsóbbat. :D ment a hüvely
2014. jan. 7. 12:11
5/8 A kérdező kommentje:
beraktam=berágtam
2014. jan. 7. 12:12
6/8 A kérdező kommentje:
jah és úgy néz ki tartósabb is xD
2014. jan. 7. 12:13
8/8 A kérdező kommentje:
Hát am 27 de megkell rendelni BP ről így 28500
2014. jan. 7. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!