Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TV leválasztja a pendrivom?

Maverick95 kérdése:

TV leválasztja a pendrivom?

Figyelt kérdés

Samsung led tv.m van és nemrég vettem egy új kingston 3.0ás pendrivot ..eddig semmi gond nem volt vele ,de egyszer kétszer miután hozzádugtam a tv.hez ..sok idő mire betölti majd végül kiírja h a kingston...blablaa levan választva

ez mitől lehet?

2014. jan. 6. 22:25
 1/5 Teno ***** válasza:
lehet NTFS-re formáztad és nem tetszik neki, vagy ha 64Gb-os, akkor lehet az más sok neki, bár azért az új tévéknek kéne ezeket simán vinni, de sztem 15k veszel egy mediacentert azt kész, no para
2014. jan. 6. 22:37
 2/5 Teno ***** válasza:

[link]

visz mindent, feliratot, stb

2014. jan. 6. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:

amúgy 32 gigás a pendrivom és így van ntfs.re formáztam .. hiszen az elvileg sokkal jobb mint a fat32

aztmondják fat 32re nem ajánlatos 4 gigánál többet írni.. a hd filmek pedig eleve 10-15 gigánál kezdődnek

és ha már van hd tv.m akkor ne nézzem hd.ban mert fat32 a pendrivom? :D ez olyan irónikus..

szted mi lenne a legjobb megoldás?

2014. jan. 6. 22:40
 4/5 Teno ***** válasza:

ezért nem jó semmire ezeken a tv-ken az USB :DD

igen, az a baja h ntfs a pendrive, tény h fat32-re hd-fhd filmet nem raksz fel, szóval a megoldás a linkem :P

nekem is olyan van, hibátlan, 500gb külső vinyót is simán olvassa, természetesen mindkettő NTFS-re van formázva :)

A tévéden lévő arra jó, h a karácsonyi képeket megnézzétek, pff

2014. jan. 6. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséged !! :))

írtam egy privát üzenetet csatlakozással kapcsolatban

2014. jan. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!