Az Nvida GeForce 7300 GS videokártyának mekkora a memórája?
Figyelt kérdés
És összesen RAM-mal együtt mennyit tud kezelni a gép?2014. jan. 6. 06:43
1/7 A kérdező kommentje:
Ez a videokártyám van a gépben. Most 2 GB RAM-mal használom. Ha veszek még Ram-ot, látni fogja gép a tööbit? PL. 4 GB-ig bővitem a Ramot, mennyit fog látni belőle?
2014. jan. 6. 06:50
2/7 P.O.C. válasza:
Ezeket 256 MB -os 512 MB -os változatba készítették annó. De nézd meg az Nvidia driverben vagy GPU-Z -vel.
Az hogy mennyi RAM -ot tud kezelni a gép függ az alaplaptól, de leginkább az operációs rendszertől. A 32-bites -es rendszerek mindennel együtt max 4 GB -ot a 64-bitesek akár több TB -ot is kezelhetnek (Windows esetében 192 GB).
3/7 anonim válasza:
128 ill 256 ddr2-vel is van ilyen kártya.
Ha ramot raksz a gépbe az oprendszer függő hogy mennyit lát.
A 32 bites rendszer 4Gb ig kezel ramot az elsődleges ram a video ram utána a belerakott azaz 32bites oprendszeren durván 3,5Gb ramot látna a 4-ből.
A 64bit-es rendszerben nincs ilyen korlát.
A videokaridbol ítélve gyengus a géped ha ramot pakolsz bele nem lesz gyorsabb de még csak a játékokat sem futtatná jobban.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen elég gyenge. Az a cél hogy gyorsítani valamit rajta. Ha veszek 1 GB Ramot hozzá (a 2 GB mellé) akkor gyorsulna valamit a gép?
2014. jan. 6. 07:12
5/7 A kérdező kommentje:
32bit-es a rendszer.
2014. jan. 6. 07:13
6/7 A kérdező kommentje:
Szinte csak internetezésre használom a gépet, de lassan töltődnek az oldalak, főleg ezen kéne gyorsítani. Játékot én nem futtatok rajta.
2014. jan. 6. 07:15
7/7 anonim válasza:
Ez a konfig netezésre elég, szerintem az internet-előfizetésed a vékonyka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!