3 GB RAM-ból, miért csak 2-t használ a windows?
Figyelt kérdés
Vezérlőpultban systemre kattintva ezt írja ki: Installed memory (RAM): 3 GB (usable 2 GB)
Miért nem tudja használni a 3-at?
OP rendszer: WIN 7
2009. nov. 29. 18:11
2/5 anonim válasza:
Sztem azért, mert maga az Op. rendszer, meg a programok amik alapból kell hogy fussanak a gépen, elfoglalnak 1GB-ot. Ha valami játékot nem tudsz emiatt használni normálisan, akkor tegyél fel XP-t, az kevesebbet vesz el a RAM-ból.
3/5 anonim válasza:
32 vagy 64 bites van fönt?
Esetleg ha alaplapi videókártyád van az is levesz belőle valamennyit.
4/5 A kérdező kommentje:
Alaplap: Gigabyte P31-DS3L
64 bites op rendszer
De itt mos nem arról van szó, hogy mi mennyit fogyaszt, hanem, hogy miért nem tudom használni a 3 GB-ramot. Töltöttem le memória optimalizálót az csak 2 GB-ot lát :S
2009. nov. 29. 18:52
5/5 anonim válasza:
Mozgasd meg a memória chipeket, esetleg húzd ki, és dugd vissza őket, hátha érintkezési baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!