Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Chieftec CTG-500-80P 500w TÁP...

Swiper kérdése:

Chieftec CTG-500-80P 500w TÁP VÉLEMÉNYEK?

Figyelt kérdés
Link: [link]
2014. jan. 5. 11:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%
Én csak mondom, hogy jobb a minőséget választani. Nálunk a pcx-nél rengeteg Chieftec tápot küldenek vissza, FSP-t ritkán. A Chieftec tápoknál leginkább zárlat, és kondenzátor kisülés miatt hozzák vissza.
2014. jan. 5. 16:20
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Esetünkben a CTG-500 a jobb vétel, kb semmi minőségbeli difi nincs(belépőszint mindkettő), de halkabb és áganként is picit jobban ellehet nyúzni.
2014. jan. 5. 16:36
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Ezen nem fogok vitatkozni. Én tudom, hogy a kérdező az FSP-vel jobban járna, de majd ő eldönti.
2014. jan. 5. 17:09
 14/31 anonim ***** válasza:

RealEdition ez azért van, mert nálatok a PCX-nél nem ezt a minőségi Chieftec CTG-500-80P árulják.

[link]

2014. jan. 5. 17:38
 15/31 anonim ***** válasza:
7%

Chieftec:

[link]

FSP:

[link]

Az FSPt többen választják, ez látszik az értékelések számából is.

2014. jan. 5. 17:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést de én úgy látom, hogy a vásárlói értékelésnél senkinek egy rossz szava nincs a Chieftec CTG-500 tápról. Kérlek javíts ki ha tévedek.

[link]

"Nálunk a pcx-nél rengeteg Chieftec tápot küldenek vissza, FSP-t ritkán."

Hogy létezik, hogy senki nem reklamált még eddig? Mert azt állítod, hogy rengeteg visszaküldött Chieftec CTG-500 táp volt.

2014. jan. 5. 18:06
 17/31 anonim ***** válasza:
RealEdition nézd, nem akarom, hogy azt hidd, hogy én most piszkálódok, távol álljon tőlem, de hidd el, hogy Chieftec CTG-500 táp is ugyan olyan jó mint az FSP Hexa 500w táp.
2014. jan. 5. 18:13
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

Mivelhogy az nem hibajelentő, hanem vélemény kinyílvánítására szolgáló hely.

Ha olyan történik, hogy hibásan érkezik meg hozzá, azt nem oda írja ki, hanem jelenti nekünk.

Ha megkapja, és jó akkor átlagosan 1-2-3 napon belül ír értékelést. És ha az értékelés után megy tönkre, akkor már nem fog vacakolni hogy új véleményt írjon. Mi mindenről készítünk statisztikát.

Persze vannak olyanok,akik kiírják, de nem sok.

Van még kérdésed?

2014. jan. 5. 18:15
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Én már itt vagyok egy ideje, és százalék alapján be tudok azonosítani mindenkit nagyrészt. Téged, 86%-os tudom, hogy csak jó válaszokat adsz.

Én csak nem akarom azt, hogy egy hét után visszaküldje hibásan, ahogyan sokan mások. Meg akkor nekem is kevesebb papír munkát kell végeznem.

2014. jan. 5. 18:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
RealEdition én megértelek, csak magamból indultam ki. Én is rendeltem nem egyszer a PCX-ről, és elmondhatom, hogy mindig jó árut kaptam, viszont, ha valamelyik alkatrésszel, amit rendeltem bármi garanciális meghibásodás előfordult volna, akkor az értékelésnél azonnal tudattam volna a többi vevővel, és nem adtam volna 5 csillagot az alkatrészre. Ezért is furcsállom, hogy senki nem jelezte, hogy gariba vissz kellett küldeni egy Chieftec CTG-500W tápot. Na mindegy továbbra is azon álláspont mellett vagyok, hogy nincs különbség a két táp kötött. Ez csak az én véleményem, a félreértések elkerülése végett.
2014. jan. 5. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!