Észrevennék, hogy hazudok?
Figyelt kérdés
Visszaviszek boltba egy szoftvert egy nappal a megvétel után, és azt mondom rá, hogy hibás, nem játsza le, miközben nem tetszett. Mi lenne a legrosszabb, ami történik?2014. jan. 4. 23:24
1/17 anonim válasza:
Kipróbálják és ha működik akkor úgy sem veszik vissza.
2/17 asdelmagad666 válasza:
Ilyen esetekben hazugság vizsgálóra kötnek és ha kiderül, hogy hazudtál akkor a legjobb esetben is ott tartanak a bolt raktárában életed végéig dolgozni.
4/17 A kérdező kommentje:
A Kiskunfélegyházán lévő Tescoról van szó...
Van egyáltalán esély arra, hogy visszaveszik?
2014. jan. 4. 23:33
5/17 anonim válasza:
Ha nagykorú vagy, (amit kétlek) 3 munkanapon belül akármilyen indokkal visszavihetsz egy terméket. Persze ha még kölök vagy, és rájönnek hogy hazudsz, akkor nagyon súlyos következményekre számíthatsz. Akár még javító is lehet belőle!
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor, ha megkérek erre egy nagykorút, egy ismerőst, akkor ő visszaviheti, ha megvan a blokk, csomagolás is, doboz is, minden?
2014. jan. 4. 23:39
7/17 anonim válasza:
nekem egyszer régen visszavettek egy pc játékot ha jól emlékszem, de ennek már vagy 7-8 éve :)
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem is visszavennék. Azt csak nem vennék észre, hogy telepítve volt róla...bár akkor is mondhatnám, hogy fájlhiba, vagy akármi.
Örülnék ha meg tudnám valahogy oldani, nem szeretek hazudni...de a pénz most fontosabb lenne.
2014. jan. 4. 23:44
9/17 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz belőle. Én is visszavittem egy játékot egyszer, simán visszavették, holott nem is a lemezzel volt gond, hanem a RAM-ommal. Ráadásul ez nem is Tesco volt, ahol millióféle termék van, hanem elektronikai áruház.
Viszont arra számíts, hogy le kell vásárolnod az összeget.
10/17 A kérdező kommentje:
Le kell vásárolnom...az viszont nem jó, mert nem tudnák ott helyben mit venni helyette, max egy másik játékot, vagy nem tudom.
2014. jan. 4. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!