Miért nem hiszi el az apám? Azt hiszi hogy hazudok, vagy mi?
Kb. Fél éve elmentünk szemészetre magyarországon és azt mondták hogy kell szemüveg. (0.5 ös ) de nem vettünk, mert külföldön élünk és pár nap múlva indultunk is volna haza.. Itt meg elmaradt, nem akartam hogy vegyünk, meg a szemészetes néni is mondt hogy a 0.5 nem nagy szám. Gondoltam nem olyan fontos...
De azóta kezdem érenzi hogy sokkal rosszabbodott a szemem. Tegnap megkértem anyukámat hogy odaadná e a szemüvegét e tévézéshez, mert nem láttam jól. Azt még megjegyezném hogy 2 m re volt tölem a tv. ( most elöször vettem fel anya szemüvegét, sosem szoktam ) Anya nem szokta hordani, mert kontaklencsét hord, úgyhogy felvettem. Sokkal jobb volt. Már nem volt olyan homályos. Ma meg megkérdeztem apától hogy felvehetem e most, mert úgy sokkal jobb... Erre ö elkezdi hogy nehogy romoljon aztán a szemed, meghogy csak ronthatsz vele... Kérdeztem töle hogy mi az hogy ronthatok vele amikor enkem is szemüveg kéne??és anyának is 0.5 ös van!? Összevesztünk. Ja! És ne ma tv töl rossz a szemem, mert nem vagyok valami tv mániás... Mindíg csak este szoktam nézni a családdal, mint általában... Serintem csak örököltem. Itthon szívesen hordanám a szemüveget, de így nem szívesen, ha apám "így" nem veszi jó szemmel... 14 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!