Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire tudok kiírni nagyméretű...

Mire tudok kiírni nagyméretű filét?

Figyelt kérdés
iso file, meg egyébb más fájlok kiírására milyen adat disc kell ? Blu -ray vagy mi ? mert a 8gb játék nem nagyon fér rá a 4.7 es dvd-re ja és kb mennyibe kerül amit majd ajánlotok meg hogy hogyan és mivel kell kiírni? Pl ha blu-Ray-re akarok írni, akkor olyan író is kell? am ashampooval szoktam dvd-t cd írni :D! ha hülyeségeket beszélek szóljatok mert ebben a témában nagyon sötét vagyok :D

2014. jan. 4. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezeket nem szokták kiírni általában.

Bluray egy (drága) megoldás, de gyártanak többrétegű DVD-t is ~21 gigáig.

2014. jan. 4. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
és az mennyibe kerül ? és hol lehet kapni ?
2014. jan. 4. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom miért emlékeztem 21GB-ra, csak 8.5-öseket találok.

2014. jan. 4. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

A Blu-ray-en tarolt nagy file-okhoz kell egy Blu-ray iro, altalaban olyan amit majd utolag beszerelsz a szamitogepedbe. Remelhetoleg a szamitogep majd kepes lesz kezelni.

Kelleni fog Blu-ray irhato lemez es kelleni fog ido. Ugyanis ha biztosra akarsz menni, akkor 1 vagy 2xes sebesseggel irod majd a file-okat, vagyis pl. egy 1 oras filmet 1 oraig fog irni lemezre (vagy fel ora). Beprobalkozhatsz, hogy irod 4xesen, de ha hibazik az iro, akkor a lemez kuka, es irhatsz egy ujat.

Tovabba kelleni fog egy Blu-ray lejatszo. A Sony lejatszok pl. kifejezetten utaljak az irott Blu-ray lemezeket. Szoval ez is lutri.

Sokkal egyszerubb es gazdasagosabb, ha veszel egy 1TB kulso hard drivot, arra kimasolsz mindent!

2014. febr. 27. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!