Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van ilyen hibrid?

Van ilyen hibrid?

Figyelt kérdés

azt hiszem hibridnek hívják de arra gondolok ami billentyűzetről levehető tablet

(jó lenne ha annyit tudna mint egy laptop de tudom h csodák nincsenek)

-full windows 8

-lehessen rá usb-vel cd,dvd meghajtót csatlakoztatni

-gps

-előlapi kamera(hátlapi nem szükséges)

-a cd-vel laptopra rátehető programok menjenek rajta (nekem igazán a pinnacle studió 16 a fontos de gondolom az olyan mint a többi telepíthető program)

-hdmi

-fülhallgató, mikrofon csatlakozó

-ugy 200 000 körül(ha lehet alatta :))

-inkább jobb legyen mint könnyű

előre is köszi

2014. jan. 3. 22:00
 1/5 Komplikato ***** válasza:

"jó lenne ha annyit tudna mint egy laptop de tudom h csodák nincsenek"

???

Amit leírtál az egy normális Tablet PC leírása, ami nem azonos a Tabletnek nevezett mobil(telefon)procis izékkel. Van belőle ami levehető billentyűzetes, sőt olyan is ami egy elég jó asztali gép tudását tudja, csak pokolian drága.

A kérdezett árban ilyen kettő meg négy magos Intel Atom istenverése procis, Inteles "videóvezérlős" cuccokat kapni csak. Egy normálisabb i3/i5 bőszen a duplája szerintem.

2014. jan. 3. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen hibridek, de olcsón jót most nem találtam, csak ezeket:

-Samsung ATIV Tab 5 XE500T1C-KO1HU: 164.990Ft

-Samsung ATIV Tab 5 XE500T1C-GO1HU: 209.990Ft

Nem tudom baj-e, de fehér színűek, de szerintem van fekete is.

Tudom, hogy 200.000 a határ, de többért ilyenek is vannak:

-Acer Iconia Tab W700 (Angol Bluetooth billentyűzet): 224.990Ft

-HP Split 13-m103sh x2 F4U00EA: 262.773

előlapi kamerájuk van, 3,5-ös jack dugó is, Windows8-al vannak, de a HDMI csatlakozójuk inkább csak mikroHDMI, de egy átalakító megoldja. Persze van olcsóbb is de azok vagy Androidosak, vagy nem felelnek meg a leírt feltételeknek, vagy nem vettem észre. Rendes PC-s programok is működnek rajta, mert a tabletekre sima Win8-at tesznek, nem a mobil verziót.

2014. jan. 3. 22:54
 3/5 Komplikato ***** válasza:

[link]

Itt van egy Sony VAIO hibrid, ebből a megadott árhoz legközelebbiben egy az i7 legalját képviselő "Pentium" ULV proci van és 14"-os kijelző.

2014. jan. 3. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
egy teljes windows 8 -as tabletre rátehetek akármilyen programot ami windows 8 kompatibilis?
2014. jan. 3. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mivel az teljes Windows 8, nem a mobil verzió, mint például ami a Nokia Lumia telefonokon van.
2014. jan. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!