Van ilyen hibrid?
azt hiszem hibridnek hívják de arra gondolok ami billentyűzetről levehető tablet
(jó lenne ha annyit tudna mint egy laptop de tudom h csodák nincsenek)
-full windows 8
-lehessen rá usb-vel cd,dvd meghajtót csatlakoztatni
-gps
-előlapi kamera(hátlapi nem szükséges)
-a cd-vel laptopra rátehető programok menjenek rajta (nekem igazán a pinnacle studió 16 a fontos de gondolom az olyan mint a többi telepíthető program)
-hdmi
-fülhallgató, mikrofon csatlakozó
-ugy 200 000 körül(ha lehet alatta :))
-inkább jobb legyen mint könnyű
előre is köszi
"jó lenne ha annyit tudna mint egy laptop de tudom h csodák nincsenek"
???
Amit leírtál az egy normális Tablet PC leírása, ami nem azonos a Tabletnek nevezett mobil(telefon)procis izékkel. Van belőle ami levehető billentyűzetes, sőt olyan is ami egy elég jó asztali gép tudását tudja, csak pokolian drága.
A kérdezett árban ilyen kettő meg négy magos Intel Atom istenverése procis, Inteles "videóvezérlős" cuccokat kapni csak. Egy normálisabb i3/i5 bőszen a duplája szerintem.
Vannak ilyen hibridek, de olcsón jót most nem találtam, csak ezeket:
-Samsung ATIV Tab 5 XE500T1C-KO1HU: 164.990Ft
-Samsung ATIV Tab 5 XE500T1C-GO1HU: 209.990Ft
Nem tudom baj-e, de fehér színűek, de szerintem van fekete is.
Tudom, hogy 200.000 a határ, de többért ilyenek is vannak:
-Acer Iconia Tab W700 (Angol Bluetooth billentyűzet): 224.990Ft
-HP Split 13-m103sh x2 F4U00EA: 262.773
előlapi kamerájuk van, 3,5-ös jack dugó is, Windows8-al vannak, de a HDMI csatlakozójuk inkább csak mikroHDMI, de egy átalakító megoldja. Persze van olcsóbb is de azok vagy Androidosak, vagy nem felelnek meg a leírt feltételeknek, vagy nem vettem észre. Rendes PC-s programok is működnek rajta, mert a tabletekre sima Win8-at tesznek, nem a mobil verziót.
Itt van egy Sony VAIO hibrid, ebből a megadott árhoz legközelebbiben egy az i7 legalját képviselő "Pentium" ULV proci van és 14"-os kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!