Mi lehet a baja a gépemnek?
Még 2010.06.21-én kaptam egy gépet:
-Alaplap: ASRock G31M-GS R2.0
-Processzor: Intel Pentium Dual Core E5400
-Memória: Kingmax DDR2 800MHz 2x2Gb
-Videókártya: XFX Radeon HD 4600 (az Everest szerint 4680)
-Táp: M-Tech 420W
-Merevlemez: 1Tb-os SATAII-es, de pontosabban nem tudom
Természetesen előre összerakott volt.
Az egyik hiba az volt, hogy gépezés közben (nem csak játék, hanem például Skype-beszélgetés közben is) lefagy, és csak úgy indul újra rendesen, ha ki- majd bekapcsolom a tápot, de néha még betöltés közben is Megállt. Azt is kiírja, hogy Disc Read Error, Restart to Ctrl+Alt+Delete. Ezt tudom, hogy merevlemez probléma. De az előbb az volt, hogy magától újraindult egy hangos kerregéssel. Ez a táp volt vagy a HDD? Mi lehet a géppel?
Be se kapcsold? Tökmindegy, mit csinálsz vele, felrobbanni, leégni nem fog, de jobb se lesz. Csak az idegrendszeredet teszi tönkre. Fontos dolgokat már ne tarts rajta! Ha tudsz olcsón, vagy ingyen:) szerezni egy hibátlan HDD-t, akkor szerezz, az a gép, ha nyáron úgyis új szupervasat veszel magadnak, jó lesz anyukádnak netezni :)
Vagy eladhatod valami kevésbé hozzáértőnek, ha elbírja a lelkiismereted :)b (Esetleg vinyó nélkül, kijön belőle pár ezer, és akkor nyugodtan alszol)
(Azért addig is megnézheted, hogy másik SATA-csatlakozóra dugva, vagy másik SATA-kábellel is ezt csinálja-e, hátha mégse a vinyó szar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!