Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell tunningolni a...

Tamas243 kérdése:

Hogyan kell tunningolni a videó kártyát? (többi lent)

Figyelt kérdés

GÉpem:

Intel Core i5-2500K Sandy Bridge, 3.3GHz, 4mag, 6MB cache,

3.7GHz turbo frekvencia, szorzózár mentes processzor

alaplap ASUS Maximus IV Extreme-Z

memória 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz

winchester 2TB Western Digital WD20EARS 64MB

grafika GIGABYTE GV-N760OC-2GD (rev. 2.0) GTX760 2GB GDDR5 OC PCIE

ház COOLERMASTER Cosmom II

tápegység COOLERMASTER Thunder 700W RS700-ACABD3-E1

optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író

+avermedia HD capture.

Szóval arra lennék kiványi,hogyn lehet húzni nagyon örülnék ha valaki írna egy részletes leírást a dologról.(Nagyon kezdő vagyok e téren)Mielőt jönne a sok rizsa,hogy "miért akarod húzzni bőven elég ez is" stb... Azért mert kiváncsi vagyok,hogy hogyan is kéne ezt...És neten néztem dolgokat de az az igazság,hogy nem értem :S Válaszokat előre is köszönöm

#videokártya #Húzzni
2014. jan. 2. 18:59
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Az MSI Afterburner-t vallják a legjobb OC programnak. Abban szépen lehet emelni az órajelet, egészen addig emelheted amég terhelés alatt nem kapsz kékhalált. A neten biztosan van OC leírás, abban benne van hogy kb meddig emelte.

Érdemes figyelni a hőmérsékletre is (a program kiírja), bár ennek egész jó hűtése van.

2014. jan. 2. 19:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Asus GPU Tweak-et használok, nem értem, hogy Gigabytehoz miért nem adnak ilyesmi progit, mint MSI-nél az afterburner.
2014. jan. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!