Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyibe fog kerülni ez...

Mennyibe fog kerülni ez nekem? Laptop szeervízelés SOS!

Figyelt kérdés

1,5 éves az asus laptopom. Eddig nem volt vele semmi baj, de néhány napja megpróbáltam lezárni és furcsa módon nehezen ment és félúton recsegést hallottam. Felpúposodott a kijelző felhajtó és a billentyűzet rész között. A felhajtóból kiálló tengely nyomta fel a borítást és a felhajtóka kb 1cm-es szakaszon megrepedt. Kiderült, hogy alul ki van esve egy csavar és nagy valószínűleg ez okozta az egészet. Most nem tudom összehajtani a laptopot, kb 40fokos szögben marad, különben törik tovább. Elvileg van még rá jótállás, de ha be is viszem, ott amíg megjavítják, felküldik Bp-re, stb..rengeteg időbe fog telni, nekem pedig munkaeszközöm, így nem tudom nélkülözni a gépet max 1-2 napig. Egyébként ha jól gondolom, vissza kell pattintani egy-két dolgot meg visszacsavarozni, legalább is remélem. Tehát a kérdés, hogy ha normál szervízbe vinném, mennyibe kerülne és mennyi időbe telne megcsináltatni?

esetleg valakinek hasonló problémával van tapasztalata? :(

2014. jan. 2. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Húha ez nagyon súlyos probléma! Ha garanciális szervizbe viteted 3-4 hét! Asus világmárka egyetlen szerviz sem vállalja be! Javaslom az internet kávézókat és nálunk 10 000- 50 000-ig lehet kapni használt laptopokat! Gondolom máshol is ugyan ennyi az ára! De ha elfér asztali gép 5000-55000-ig van és jó is ennyiért!

Monitor csere: 15000- alap szervizelési idő 3000 ft/óra alaplapi forrasztások 1000-50000-ig Burkolat asushoz ~15000 Hűtő ventilátor:8000 tápegység 5000, ...stb nekem eddig ezeket kellett javítsak 1 éven belül!

2014. jan. 7. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!