2/9 A kérdező kommentje:
SZERINTEM biztos nem lesz száz felett...
2013. jan. 26. 23:31
4/9 A kérdező kommentje:
1,6 GHzes nyolcmagos processzor lesz benne és 8gb ram, a grafikai vezérlő 800 MHz-en teljesít majd, plusz lesz még benne egy Blu-ray meghajtó. Ez nekem nem ér meg majdnem 200ezret. :)
2013. jan. 26. 23:35
5/9 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy 200ezer lesz. De az indulóára 100k körül fog mocorogni, aztán majd megy le lassacskán az ára.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam a 1. hozzászólásomban :DD
2013. jan. 26. 23:39
9/9 anonim válasza:
Egy konzolban a hardver egy dolog, megnézheted a mostaniakat is, nem nagy cucc de mégis gyönyörű rajta jó pár játék, főleg az exkluzív címek(box:Gears of War, Halo
PS:Uncharted, God of War)
Bár valóban elavult, látszik is.(pl.:Battlefield 3)
Ez azért van mert fix rendszerek, meg lehet rá tökéletesen írni egy játékot ellenben a PC-vel ahol szinte mindenkinek más konfigurációja van.
Ezt csak azért írom, hogy lásd konzolban sosem a hardvert kell nézni, pl.: elméletben a PS3-nak erősebbnek kéne lennie de a gyakorlatban mégsem az.
Kb itthon 100-120k lesz majd az új konzol szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!