Nem!
Én vettem, nem sok eredménye van win 8 alapból lehúz 30 Gb-ot, Lapozofájl kikapcsolva... ugyhogy nem sok értelme van, a maradék 80 Gb-ra meg rápakolsz Officet, egyébb programokat, 3-4 nagyobb játékot, azt el is fogyott a hely , azért hogy 100+ játékból 1-2 gyorsabban betöltsőn pár másodpercel, felesleges kiadás.
Ha te erre használod az SSD-t,akkor neked valóban felesleges.
Az SSD-re op.rendszert teszünk,nem mást.
Mindent felgyorsít.
Win7 64 biten egyébként a 120Gb-ból 111 van meg.
Nem mindenki 8-as párti.
Látom megoszlanak a vélemények.
Nekem az egyik gépben Kingston SSDNow V300 60GB-s a másikban Samsung 840 EVO 250GB-s SSD van.
A Windows 7 és a programok, valamint a sűrűn használt játékok vannak SSD-n. A tárolás természetesen HDD-n történik. Nem kell várni semmire, nagyon gyorsan megcsinál mindent.
Én sem voltam nagy híve a váltásnak, de most már nem tenném újra HDD-re a rendszert.
Azóta használok SSD-t amióta megjelentek az első szériás Ocz Agility 2-esek.
Ami bírta fél évig.
Azóta hatalmas fejlődésen estek át.
Megbízhatóak gyorsak.
Nekem is Gamer PC-ben van,ám én nem csak játékra használom.
Úgy látom sokatoknak Több gépe van egyszerre,egyiken játszik,a másikon böngészés,a harmadikon szerkesztés STB.
Azokat kérdezd akik régóta használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!