Mennyire hevülne túl? Lehetséges egyáltalán?
Sziasztok!
Egy cooler master silencio 352-be szeretnék egy asrock x79 extree 4 -m et i7 4820kval amit egy corsair h80i hűtene gyenge overlock mellett és egy r9 290x amit egy 240 45mm-es radi hűtene (mindez belegyömöszölve ebbe a kicsi kuckóba) ja igen... kérdés... elfér egyáltalán egy pumpa ezek mellett? vagy radibaintegrált kelene....?
igen játékra is kell...
igen noctua NF F12 pwm ventiket fogok használni.
Ilyen konfignak valami szellős házat vegyél.
Noctua ventikkel nem lesz nagy hangja úgy sem.
keresgéltem.. csak nem találtam kedvemrevalót...:)még az obsidian 350d-ben gondolkoztam h110 a procinak és 240 x 45mm a kártyának, csak akkor hol lesz a pumpa ??:D
Egy másik gondolat atx ( asrock x79 extreme 4 ) csak nem találok olyan egyszerű és számomra szép kinézetű házat... még a fractalokat nézegettem... ha valakinek van tippje az iron ...
30.000 fölé nem nagyon akarok menni....
de ha valami nagyon jó van 40.000-nél akkor összeszedem azt a plusszt...( csak idő kérdése minden :) )
Megnéztem már, de nem tetszett... (de most, hogy megnéztem a spect...... :)
most egy fractal arc midi r2-vel szemezgetek elfér benne minden amit akarok..,. 25.000 de szerintem megéri, bár a cm 690III is elgondolkodtató....
egy másik kérdésem... elméletileg elég a Corsair RM 650W is egy r9 290x crossfire és a proci mellé nem? (ár érték arányban bajnok táp....) a 2 Vga kb 450-et eszik 100%-on a proci max 170-et de akkor már nagyon brutál az overlock...:D a többi cucc ( pumpa, ventik meg nem esznek valami sokat )
A fractal arc midi r2-be 2 db 240x 45-60mm radik mennének
egy másik jó fractal a define r4 elgondolkodtató.....:) 8 ezért irtam ide... 3 jó ház mindegyik 25e de hát basszus melyiket vegyem? :) a cm 690III az izlésemnek hatalmas
a define r4-ba nem lehet 45mm vastagat a tetejére ventikkel....
az arc midi r4 meg nem hangszigetelt... (tudom a halk ház is hangos hangos alkatrészekkel és a "hangos " ház is halk noctua NF F12 pwm ventikkel..... )
Bevittem egy 2013-as tápegység kalkulátorba a r9 290x CF konfigot, amiket leírtál és elég meredek szám jött ki alsóhangon 779 W. Itt egy kép róla [link]
A házból, meg kell a nagy méret, ha mindezt bele akarod pakolni kényelmesen. Ha kis helyen szűkölködik, melegedni is jobban fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!