Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy játék közben zúg a mikrofo...

Egy játék közben zúg a mikrofonom miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A Counter Strike-Global Offensive játék közben el kezd zúgni durván a mikrofonom :S Az a vicc hogy a haveromnak ugyan ilyen fülese van mint nekem (usb-s füles)de neki egyáltalán nem zúg :(

Nem tudom miért lehet és játék nélkül is zúg egy kicsit :S

Segítsetek légyszives

2013. dec. 26. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
A mikrofon az gyüjti a hangot, nem pedig leadja!
2013. dec. 28. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy másnál hallatszik ahogy zúgok. :D Én nem hallom csak ha bekapcsolom hogy a fülesben hallhassam a mikrofont.
2013. dec. 28. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs valami külső zajforrás?

Mondjuk a te géped hangosabb az övénél és bele hallatszik a mikrofonba?

Esetleg vedd lentebb az érzékenységet.

2014. jan. 6. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nem zúg a gépem :S ha lejjebb veszem akkor is ugyanúgy zúg csak halkabban de akkor ugyebár én is halkabb vagyok és nem hall :/
2014. jan. 6. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet akkor hogy valami gáz van a mikrofonnal, vagy az alaplapi csatlakozóval.
2014. jan. 9. 12:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még hogy az nem lehet hogy amikor játékot indítok el akkor kicsit jobban pörög a gép és amiatt van? nem zúg a gép jobban mondjuk de ez csak egy tipp
2014. jan. 9. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha haverodnak is ugyan ilyenje van akkor egy próba erejéig cseréljetek. Ha az övé is zúg a te gépeddel akkor nem a fülessel van gond.
2014. jan. 9. 17:38
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem oldható meg :s
2014. jan. 10. 16:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként a régi asztali mikrofonom nem zúgott csak az új ami már usb-s és fülessel egybe van
2014. jan. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!