Játék közben pukkant egyet hangosan a pc-m azóta se kép se hang. Tápegységen kívül más oka is lehet?
Figyelt kérdés
A gép alján átszűrődött egy pillanatnyi villanás is, ott ahol vinyó van, majd egy kis égett illat.Tettem bele másik vinyót így sem indult el.Igazából csak az lenne gond ha a vinyó ment volna tönkre, a többit lesz.om.2013. dec. 26. 14:42
3/10 anonim válasza:
hát ez jó kérdés milyen tápod volt..., de ha nagy mákod van akkor csak a táp baszódott el
4/10 A kérdező kommentje:
codegen 350w
2013. dec. 26. 14:50
5/10 anonim válasza:
hát attól a táptól sok jót nem remélnék :S
6/10 anonim válasza:
codegen???? az isten megmentsen tőle
nemhallottam róla sok jót....
volt egy asus lapom ami codegen 350w os táp miatt robbant fel szerencse ha mást nem vitt valószinüleg kiégett egy bolhachip
7/10 P.O.C. válasza:
Ezért mondjuk mindig, hogy tápon nem szabad spórolni. Alaplapcsere lesz, és ha nem akarod, hogy ez egy éven belül megismétlődjön, akkor táp csere is kell, valami normális minőségű.
8/10 A kérdező kommentje:
Megtanultam a leckét, mások is szidták már ezt a tápot. Kitakarítom a p1csába.Köszi!
2013. dec. 26. 15:48
9/10 anonim válasza:
Egy gépben sok minden pukkanhat, általában akkor hallunk pukkanást, amikor egy nagy értékű kondi kimegy. De ha másképpen nem megy a szervibe egy kis összegért megmondják biztosra. Ne kisérletezz, mert az eredmény újabb pukkanás lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
Táp csere megoldotta és szerencsére semmi mást nem b*szott el! :)
2014. jan. 12. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!